kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale
3

Nieuw: tranquil turtle!

kinderkledingmaatjes 18 oktober 2013

Ken jij de tranquil turtle al?

Deze super leuke en innovatieve knuffel van het merk Cloud B combineert licht met geluid. De traquil turtle creëert rust voor je kindje en helpt moeilijk slapende kinderen om heerlijk rustig in slaap te vallen. Dit doet hij door het effect van een oceaan na te bootsen. De turtle kan twee muziekjes afspelen en deze kunnen op 6 verschillende geluidsstanden worden gezet. Na 23 minuten gaat de tranquil turtle vanzelf uit.

tranquil turtle

Cloud B is een bedrijf uit Amerika wat zich gespecialiseerd heeft in producten voor kinderen. En dan specifiek om kinderen rustig in slaap te krijgen. Dit hebben ze onder andere gedaan door een samenwerking met kinderartsen aan te gaan. Bekijk hieronder het introfilmpje van de Tranquil turtle:

De tranquil turtle is verkrijgbaar in 2 kleuren. Klik op onderstaande foto om meteen naar de betreffende turtle te gaan.

 • Levertijd van de turtle: 1-2 werkdagen.
 • Prijs van de turtle: €49,95

tranquil turtle licht blauw tranquil turtle donker paars

TRANQUIL TURTLE UPDATE!

Binnenkort verloten we een turtle onder onze eerste 250 facebookfans.

 

Comments (3)

  • kinderkledingmaatjes 22 oktober 2013 at 09:29

   Hallo Sonja, bedankt voor je vraag. De turtle kost €49,50 en is te bestellen op babyentiener.nl (klik op de afbeeldingen van de turtle hierboven om naar die shop te gaan). Op het moment loopt hier geen aanbieding meer van, maar we vinden hem zo leuk dat we er binnenkort één willen verloten over onze facebookfans. Vandaar dat we hem alvast even geplaatst hebben. Groetjes!

   Update: we hebben de prijs toegevoegd, nogmaals bedankt!

   Beantwoorden

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!