kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

Over kinderkledingmaatjes

Kinderkledingmaatjes.nl is een sociaal platform dat zich richt op het aanbieden van kortingen voor gerenommeerde kinderkledingwinkels. Wij bieden een lijst van kinderkledingwinkels en online babykleding winkels. Daarnaast houden wij je op de hoogte van lopende acties bij deze winkels.

Onze uitgever

Kinderkledingmaatjes.nl is een initiatief van een online uitgever die zich onder andere inzet voor de transparantie van de kledingmarkt op internet. Kinderkledingmaatjes.nl ontvangt een kleine commissie over de verkopen die gedaan worden op de kinderkledingwebsites zodra deze verkoop via onze website heeft plaatsgevonden. Dit stelt ons in staat een website te creëren die niet overladen is met advertenties, maar kunnen wij ons richten op unieke en kwalitatieve inhoud. Hiermee hopen wij u te helpen bij uw online aankopen.

Contact en sociale media

Mocht je tips of opmerkingen hebben over onze website, horen wij dat graag via onze sociale media. Je kan echter ook hieronder een reactie plaatsen. Wanneer je ons volgt word je via de sociale media op de hoogte gehouden van nieuwe aanbiedingen en winkels voor kinder/ en babykleding.

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!