kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

Wehkamp kinderkleding

kinderkleding bij Wehkamp.nldirect naar de shop

Wehkamp.nl is nooit als echte fysieke offline warenhuis of winkel begonnen. Zij zijn in 1952 begonnen als een postorderbedrijf. De producten werden per post besteld op basis van een advertentie in bijvoorbeeld magazines en vanuit het hoofdkantoor in slagharen verzonden.

In 1985 gingen ze over naar een voice response systeem waarbij klanten via de telefoon bij het systeem genaamt ‘Jimmy’ hun order konden plaatsen.

In 1995 startte ze voor het eerst de website als veiling voor een beperkt aantal artikelen en in 2006 werd internet leidend in hun bedrijf. Zo kregen ze onder andere de neem Wehkamp.nl in plaats van Wehkamp.

Assortiment

Wehkamp.nl is natuurlijk veel meer dan alleen kleding, maar ook hierin hebben ze een erg ruim assortiment. Alleen voor meisjeskleding hebben ze al bijna 50 internetpagina’s aan kinderkleding die eenvoudig te sorteren is op merk, prijs of nieuwste collectie.

Naast kleding kun je bij wehkamp bijvoorbeeld ook terecht voor een verzameling aan andere babyartikelen, autostoeltjes, kinderwagens en speelgoed.

Klanten

Wehkamp.nl heeft 1,6 miljoen vaste klanten en online hebben ze 110 miljoen bezoekers per jaar en maar liefst 5 miljoen verzendingen naar hun klanten per jaar. Het is hiermee het grootste online warenhuis van Nederland.

Speciaal

Wehkamp.nl startte in 2009 de website wehkampreporter.nl waar ze op een slimme wijze hun persberichten en mededelingen op weergeven, zonder ze te moeten verstoppen op hun website wehkamp.nl.

In 2011 wonnen ze de NIMA Award voor beste marketingbedrijf van Nederland. Dus ze zijn ok op het gebied van online marketing weer pioneers, net zoals ze dat in hun beginjaren al waren als postorderbedrijf. Dit is ook wel te zien aan hun vooruitstrevende ontwikkelingen in mobiel internet en de location based applicatie voor smartphones.

Kijk nu op Wehkamp.nl of ze volgens jou ook zo vooruitstrevend zijn in hun assortiment van kinderkleding en of ze iets leuks voor jou kind aanbieden.

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!