kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

Oilily Kinderkleding

direct naar de shop

Het Nederlandse merk Oilily bestaat sinds 1963. Het staat voor creativiteit in de kledingkast van kinderen en vrouwen. Het merk is kleurrijk en biedt hierdoor een onderscheidende lifestyle. In de webshop van Oilily kun je baby- en kinderkleding bestellen in de maten 62 t/m 152. Daarnaast kun je er terecht voor accessoires.

Oilily werd opgericht door Willem en Marieke Olsthoorn. De verkoop groeide van kinderkleding uit tot vrouwenkleding. Na vele verzoeken verkochten ze ook tassen, parfum en beddengoed. Met de uitbreiding van vele producten ontstonden heuse  Oilily exclusive stores. Bekende actrices zoals Julia Roberts en Melanie Griffith waren ambassadrices van Oilily. Buiten kleding en accessoires verkoopt Oilily nu ook Tablewear en stationery producten.

Fysieke winkels

Oilily is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk en bezit in vele landen over de gehele wereld eigen Oilily exculsive stores. Tevens wordt het merk ook verkocht in warenhuizen en kinderkledingwinkels die meerdere merken verkopen. Voor een overzicht van winkels kijk op www.oililyworld.com

Speciaal

In de webwinkel vind je een styleguide. Hierin staan mooie foto’s van de kleding die wordt gedragen door kinderen. Zo kun je zien hoe het product valt. Tevens kun je er diverse filmpjes bekijken van de verschillende collecties, maar ook hoe de kleding wordt gemaakt. Naast dit alles kunt je er mooie wallpapers downloaden.

Bestelprocedure:

Je kunt kiezen of je een account aanmaakt of direct bestelt zonder account op deze kinderkleding site. Het voordeel van een account is dat je de volgende keer makkelijker en sneller kunt bestellen.

Oilily maakt gebruik van Buckaroo. Dit is een Payment Service Provider betaalserver die ervoor zorgt dat je makkelijk en veilig kunt betalen.

Je kunt veilig online betalen via de volgende manieren:

  • Overboeking;
  •  iDeal (Nederlandse klanten);
  • Paypal
  • Visa/mastercard

De levertijd bedraagt voor orders binnen Nederland 1werkdag vanaf het moment van versturen. Internationale bestellingen duren gemiddeld 3-6 werkdagen vanaf het moment van versturen.

De Verzendkosten bedragen  €3,99. Voor België en Duitsland zijn deze  €7,99. Oilily levert in nog veel meer landen binnen Europa. Voor een overzicht van de verzendkosten kun je terecht op de website.

 

Comments (2)

  1. Ik vind de styleguide van Oilily superhandig. Stuur minder vaak iets terug omdat ze de producten op hun website zo goed gepresenteerd zijn. En altijd mooie kleertjes 😀

    Beantwoorden
  2. Op de site kon ik weinig vinden over bezorging/afhandeling en zo. Pas bij het bestellen verschenen op Oilily de linkjes naar klantenservice, levering, etc. Had het toen inmiddels gelukkig op deze site al gevonden anders was ik misschien al wel afgehaakt. Maar de SUPER leuke kleertjes zijn inmiddels (na 4 dagen al) binnen 😀

    Beantwoorden

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!