kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

Lief lifestyle

kinderkleding bij lief lifestyledirect naar de shop

Lief! is in eerste instantie bekend geworden met het bedrukken van t-shirts met teksten zoals lief! en stoer!, maar is inmiddels een breed lifestyle merk te noemen voor zowel kinderen als volwassenen. Kleding bieden ze echter aan voor kinderen en baby’s.

Bij Lief! Is het mogelijk de sfeer die hun kleding uitstraalt te proeven in een van hun 14 Lief! winkels in Nederland (o.a. Alkmaar, Breda en Enschede) of de lief! winkel in België. Hun producten zijn daarnaast bij een grote variatie aan dealers over heen Nederland te verkrijgen. Door de duidelijke en frisse opzet van hun website kun je de kleding echter ook prima online bekijken en bestellen. De bestelprocedure verloopt prima en de kleding is snel bij je in huis.

Assortiment

Het assortiment van lief! beperkt zich niet tot hun geweldige babykleding. Het is een lifestyle merk waarin ze bijvoorbeeld ook meubels, cosmeticaproducten en woonaccessoires aanbieden. Hun babykleding is van zachte stoffen en de kleding voor peuters is van wat steviger materiaal omdat het uiteraard tegen een stootje moet kunnen.

Ze bieden een basiscollectie aan, maar ieder seizoen komt er een volledig nieuwe collectie van leuke kinderkledingitems bij. De basiscollectie bestaat uit hun merk T-shirtjes met stoer! en lief!, evenals daarbij horende broekjes, vestjes en sokjes.

Speciaal

Lief! heeft elke dag een dagtopper waar ze extreem veel korting op geven. Leuk voor degene die graag een lief! item willen (of cadeau willen geven), maar hier niet de volle pond voor willen betalen. Daarnaast heeft lief! een eigen magazine en hebben ze een speciale site waar ze erg leuke geboortekaartjes op aanbieden.

Heb jij al ervaringen met lief! en wil je deze delen met anderen. Maak deze dan kenbaar door hieronder een reactie achter te laten of sterren te geven aan lief! als blijk van je waardering.

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!