kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

Kleertjes.com

kinderkleding bij kleertjes-comdirect naar de shop

Kleertjes.com is de grootste online aanbieder van baby- en kinderkleding in Nederland. Het is een volledig online bedrijf en hun kantoor telt 125 medewerkers en een oppervlak van in totaal 7800 m^2 bestaande uit kantoorruimte en een magazijn.

kleertjes

In 2007 wonnen ze de Thuiswinkel Award voor beste webwinkel 2007. Dit blijkt ook wel uit de reacties die op de website te lezen zijn. Iedereen is lovend over kleertjes.com, van bestelprocedure tot aan de kwaliteit van de geleverde producten.

Assortiment kinderkleding

Bij kleertjes.com vind je een ruim assortiment aan kinderkleding. Naast kleding bieden ze ook schoenen, accessoires, nacht- en onderkleding aan. Dit alles uit zowel voorgaande als nieuwe collecties. Ze bieden kleding aan van ruim 100 merken

Klantenbestand

Het klantenbestand van kleertjes.com bestaat uit een indrukkwekkende 90.000 klanten die in 2010 140.000 pakketten bestelden.

Speciaal

Speciaal aan kleertjes.com is hun ambitie om te groeien, wat ook duidelijk wordt uit hun leuke aanbiedingen en vooruitstrevende opzet van de website. Zo loopt bijvoorbeeld de bestelprocedure vlekkeloos en deze is helemaal bij de tijd. Ze zijn dan ook in 2003 opgericht en in bijna 10 jaar uitgegroeid tot de grootste online aanbieder op het gebied van kinderkleding.

Heb jij leuke ervaringen met kleertjes.com die je met ons wilt delen? Laat dan hieronder een reactie achter en/of geef sterren aan de winkel om je waardering te uiten.

Comments (4)

  1. Leuke shop. Ik vind het fijn dat ze de acties zo overzichtelijk hebben weergegeven en de verrassing die je bij iedere bestelling krijgt is top! :D. Mijn kinderen zijn er in ieder geval altijd heel blij mee.

    Beantwoorden
  2. Erg blij met deze kinderkledingwinkel. Bijna altijd wel leuke acties, dus ook voor mensen met een wat minder dikke portemonnee een goede optie!

    Beantwoorden
  3. Kleertjes is super! Fijne bestelprocedure en supersnelle bezorging. Ook terugsturen ging goed; had iets te groot besteld en kon het direct terugsturen en kreeg 2 dagen later alweer het nieuwe en kleinere broekje binnen! Aanrader dus!

    Beantwoorden

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!