kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

Kixx-online

kinderkleding bij Kixx onlinedirect naar de shop

Kixx-online is het online gedeelde van Kixx. Ze hebben ook een offline winkel genaamd Kixx Kidswear. Deze winkel is gevestigd in Alkmaar. Woon je hier niet in de beurt of heb je gewoon geen zin om de deur uit te gaan dan kun je hun kleding ook gewoon online bestellen.

kixx online

Assortiment

Kixx-online verkoopt kleding van meer dan 30 merken van Bengh tot Sevenoneseven. Ze richten zich op hippe kinderen of jong volwassenen en bieden kleding van de maten 50 voor baby’s tot XL voor volwassenen. De kleding komt uit zowel overjarige collecties als de nieuwste collecties. De artikelen zijn uit voorraad leveren en worden bijna dagelijks geupdate met nieuwe producten.

Klanten

De winkels wordt als uitstekend beoordeeld op de beoordelingssite trustwebsite in zaken als levering, service en kwaliteit van de kleding.

Speciaal

Kixx werkt met Kixx varkies. Dit is een soort digitale spaarpot waarmee je cadeaubonnen kunt sparen. Bij iedere bestelling krijg je Varkies om deze bonnen te verdienen. Als je lid wordt van Kixx krijg je daarnaast korting tot exclusieve kortingen, kun je een verlanglijstje bijhouden en wordt je via email altijd op de hoogte gebracht van nieuwe acties.

Heb je leuke ervaringen met Kixx-online, laat dan hieronder je ervaringen achter in de vorm van een reactie of een waardering door middel van sterren.

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!