kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

kinderkleding bij jijwel.nl

kinderkleding bij jijwel.nldirect naar de shop

Jijwel.nl is begonnen met een offline winkel in Amsterdam genaamd Kid & Kiki. Al snel richtten ze zich volledig op de online verkoop en in 2009 hebben is de webshop jijwel.nl opgezet. Inmiddels is jijwel.nl een van de grootste online kinderkleding retailers van Nederland.

Assortiment

Op jijwel.nl vind je een ruim aanbod van kinderkleding van een grote variatie van merken zoals Beebielove, Love Therapy, Litte Feed, Brain and Nephew en Week end a la Mer. Het assortiment is volledig te sorteren op stijl. Zo kun je bijvoorbeeld sorteren op stoere kleding, hippe kleding en klassieke kleding.

Op jijwel.nl vind je ook een outlet met kinderkleding waar je goedkope, maar kwalitatieve kindekleding kunt vinden met kortingen tot wel 70%!

Naast kleding verkoopt jijwel.nl ook accessoires zoals laarsjes, knuffels, sjaals en kraamcadeau´s.

Speciaal

Jijwel.nl kent een volledig GRATIS verzending van hun producten en je kunt producten ook gratis retour ruilen of retourneren. Daarnaast hebben ze een unieke klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot je dienst staat via hyves, facebook en twitter.

Heb jij al ervaringen met jijwel.nl en wil je deze delen met anderen. Maak deze dan kenbaar door hieronder een reactie achter te laten of sterren te geven aan lief! als blijk van je waardering.

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!