kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

Happybee.nl kinderkleding

kinderkleding bij happybeedirect naar de shop

Happbee.nl is een erg leuke online kledingwinkel voor zowel kinder- als babykleding. Happybee.nl opende in 2008 zijn ‘deuren’ en ze zijn erg snel gegroeid met een grote online naamsbekendheid tot gevolg. In 2012 heeft Happybee.nl de thuiswinkel Award 2012 XS gewonnen in de categorie baby en kind. Een enorme prestatie in slechts 4 jaar tijd.

Assortiment

Het assortiment van Happybee.nl bestaat uit een grote verzameling prematuur- (44-50), baby (56-74), peuter (80-98), kleuter (104-122) en kinderkleding (128-176). Van badkleding en colberts/blazertjes tot ski kleding en spensers, je vind het allemaal op Happybee.nl. Dit alles van uitsluitend gerenommeerde merken wat een goede professionele kwaliteit waarborgt.

Speciaal

Ze hebben een bijzonder grote collectie aan kleding voor premature baby’s. Dus ook voor de te vroeg geboren of de kleinere baby ben je bij Happybee.nl aan het goede adres.

Er leuk van Happybee.nl zijn de cadeaubonnen van €10,- en €25,-. Een ideaal cadeau om te kopen voor de kersverse ouders. Zo kun je ze zelf de kleding uit laten kiezen op een moment dat zij dit nodig hebben.

Bij happybee.nl kun je voor korting sparen door middel van bijtjes. Bij iedere besteding van €12,50 krijg je 5 bijtjes en bij de 100 bijtjes krijg je op je volgende bestelling een korting van €12,50. Ook als je je mening geeft over een product krijg je 1 bijtje gratis!

Kijk dus ook snel op happybee.nl en begin met het verzamelen van bijtjes ;).

Comments (1)

  1. Leuke winkel! Bestelprocedure zit erg goed in elkaar en de kinderkleding die ik er bestel is vrijwel altijd binnen 2-3 dagen binnen. Mijn kindje was prematuur en sindsdien kan ik bij happybee al terecht!

    Groetjes,

    Marjette.

    Beantwoorden

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!