kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

C&A kinderkleding

kinderkleding bij C en Adirect naar de shop

C&A staat voor Clement & August. Dit zijn twee broers en oprichters van het wereldwijde warenhuis dat in 1841 begon als een textielopslag in Sneek. Het bedrijf heeft op het moment van schrijven meer dan 32.0000 werknemers en alleen in Europa al 1500 vestigingen verdeeld over 12 Europese landen. De nakomelingen van de twee broers (familie Brenninkmijer) is in de quote 500 van 2011 geschat als de rijkste familie van Nederland met een geschat vermogen van 22 Miljard. Het is erg leuk om de geschiedenis van C&A een door te nemen op hun eigen website: http://www.c-and-a.com/nl/nl/corporate/company/.

Een erg succesvol bedrijf dus, wat zich door een goede service en het luisteren naar de behoefte van de klant alleen maar verder heeft ontwikkeld. Inmiddels hebben ze ook een erg volwassen een professionele online kleding afdeling.

Assortiment

Ze hebben een groot assortiment aan babykledeing (maten 50-92), meisjeskleding (maten 92-176) en jongeskleding (maten 92-182). C&A biedt kwaliteitsmode tegen betaalbare prijzen.

Speciaal

C&A richt zich op duurzaamheid door te investeren in biologisch katoen. In 2009 en 2010 verkochten ze meer kleding met biokatoen dan welk bedrijf ter wereld dan ook. Ook voor het milieu draagt C&A op deze manier een steentje bij. In Mainz hebben ze zelfs een 100% CO2-neutrale winkel door onder andere het inzetten van zonnepanelen.

Wanneer je je kleding koopt via C&A ben je er dus zeker van dat je het koopt bij een bedrijf wat zich inzet voor het milieu. Daarnaast wordt de kwaliteit van de kleding als zeer goed ervaren en tegen betaalbare prijzen.
Kijk dus nu op C&A of ze ook leuke kinderkleding voor jouw kind aanbieden.

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!