kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale
1

Nieuwe kortingscodes bij super leuke online winkels!

kinderkledingmaatjes 27 februari 2013

hypebazaar-logo copy

  • Besteed je vanaf 59,95 bij Hypebazaar dan ontvang je 10 euro korting. Deze korting is geldig op de spring 2013 collectie. De actie geldt tot en met 21 maart 2013. Jouw kortingscode: is SPRING2013!
  • Schrijf je in op de nieuwsbrief van Hypebazaar en krijg 5 euro korting op de nieuwe spring 2013 collectie. De actie* loopt tot en met 30 juni 2013.

* De actie is alleen geldig bij nieuwe bestellingen en niet toe te passen op het merk Ugg. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Klik hier om gebruik te maken van de kortingscode

Top

scandinaviesxs

  • Bij ScandinaviesXS krijg je een introkorting op het merk Mói van…jawel 15%!! De actie loopt tot en met 31 maart! Jouw kortingscode is Moi.
  • Ben je dol op kleurtjes en vind je kwaliteit belangrijk, dan heb je geluk! Op de collectie van Lipfish ontvang je nu 15% korting. Jouw kortingscode is Lipfish. De aanbieding loopt tot en met 31 maart 2013.
  • Ook voor de stoere kids is er natuurlijk een actiecode. Op het merk Ubang krijg je15% korting tot en met 31 maart 2013. Jouw, kortingscode is Ubang.

Klik hier om gebruik te maken van de kortingscode.

Top

jijwel-kinderkleding

Jijwel.nl pakt enorm uit! Je krijgt tot en met 31 maart 2013 wel15% korting op het gehele assortiment !! Jouw kortingscode is lekkerpuh.

Klik hier om gebruik te maken van de kortingscode.

Top

speelgoedfamilie

Heb jij een stoer kind of ken jij een stoer kind die dol is op knikkeren? Dan is deze aanbieding voor jou! Bij Speelgoedfamilie krijg je nu 10% korting op ALLE knikkerbanen. Wees snel wat de actie is geldig tot en met 10 maart 2013. Jouw kortingscode is knikker01.

Klik hier om gebruik te maken van de kortingscode.

Top

babyslofje klein copy

Inslaan maar, want bij Babyslofje betaal je nu geen verzendkosten bij verzending binnen europa!

Wanneer je bij de opmerkingen van jouw bestelling de kortingscode voorjaar vermeldt, krijg je een leuk en handig monddoekje van het merk Jollein helemaal gratis!

canvas

Klik hier om gebruik te maken van de kortingscode.

 

Comments (1)

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!