kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale

Online kinderkleding op acceptgiro

Online kinderkleding op acceptgiro

Als je online kinderkleding bestelt moet je tegenwoordig bij de meeste kledingwinkels betalen met Ideal. De acceptgiro werd tientallen jaren geleden in de opstartfase van veel online kinderkledingwinkels nog gebruikt. Maar online betaal mogelijkheden zoals Ideal zorgen ervoor dat de mogelijkheid om kinderkleding op acceptgiro te betalen flink afneemt. Veel mensen hebben last van de economische crisis. Daarom is het ook niet gek dat wanneer je online kinderkleding bestelt, je liever betaalt wanneer je het geld op je rekening hebt staan. Maar ook andere redenen spelen een rol bij het betalen van je kinderkleding achteraf. Het is een vertrouwd gevoel om achteraf te betalen. Eerst wil je het product rustig bekijken en dan pas betalen. Ook heb je zelf de keuze wanneer je wilt betalen (mits binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen). Dat is heel handig wanneer je je e-dentifier niet bij de hand hebt. En het is eenvoudig en gemakkelijk. Je kan snel even iets bestellen. Soms komt het dus even niet uit om je kinderkleding meteen te betalen. Je zou dan graag willen betalen via een acceptgiro.

Achteraf betalen met acceptgiro

Bij steeds meer online kinderkledingwinkels kun je nu achteraf kinderkleding op acceptgiro betalen. Zij stellen zich onder andere in op mensen die het lastig hebben tijdens de economische crisis. Afterpay is de nieuwe benaming die aangeeft dat je bij een online kinderkledingwinkel veilig kinderkleding op acceptgiro kunt betalen. Naast de papieren acceptgiro van Afterpay maken zij ook gebruik van een eenmalige automatische incasso of de digitale acceptgiro (DigiAccept).

De voordelen van achteraf betalen met acceptgiro

Het grote voordeel van achteraf online kinderkleding betalen met acceptgiro is dat je zelf beslist wanneer je betaald. Afterpay zorgt ervoor dat je 14 dagen de tijd krijgt om te betalen nadat je het betalingsoverzicht van ze hebt ontvangen. Zit je dus even krap bij kas, dan is dit een prima oplossing. Ook kan het zijn dat je het product eerst eens goed wilt bekijken voordat je betaald. Of je hebt je creditcard of e-dentifier niet bij de hand. Mocht er geen Afterpay mogelijkheid zijn, dan betekend dat dat je je online kinderkleding niet meteen kunt bestellen. Online kinderkleding betalen op acceptgiro is gemakkelijk, maar daarnaast ook geheel veilig. Wil je betalen met Afterpay dan hoef je je niet eerst bij Afterpay te registreren. Afterpay is namelijk gewoon een betaaloptie.

Hoe werkt Afterpay?

 • In de online kassa van de webwinkel kies je voor de betaaloptie Afterpay. Vaak vind je deze in de vorm van het Afterpay logo waar je dan op moet klikken.
 • Daarna vul je een aantal gegevens in. Afterpay gebruikt deze om een gegevenscontrole te doen.
 • Je rond je bestelling af in de webwinkel.
 • Nadat het product door u is ontvangen, wordt door Afterpay het betaaloverzicht aan je verzonden. Deze betaal je vervolgens zoals je gewend bent om een acceptgiro te betalen. Je kunt op drie manieren betalen: papieren acceptgiro, een eenmalige incasso of de digitale acceptgiro (digiaccept). De winkelier kiest welke mogelijkheden ze wilt aanbieden.

Ik wil meer weten over Afterpay.

Wat is DigiAccept?

DigiAccept is de vervanger van de papieren acceptgiro. Je ontvangt na je bestelling de digitale acceptgiro in de mailbox. Via Ideal of internetbankieren maak je vervolgens het openstaande bedrag over.

De voordelen van DigiAccept

 • Uit onderzoek blijkt dat 70% van de mensen een papieren acceptgiro overmaakt via internetbankieren. Daarna wordt de papieren versie van de acceptgiro direct weg gegooid. De digiAccept vervangt de papieren acceptgiro en zorgt voor een verbetering van het milieu.
 • Betaal je je DigiAccept via Ideal dan staan alle betaalgegevens: bedrag, rekeningnummer en betalingskenmerk al voor je ingevuld. Hierdoor worden er geen fouten gemaakt.

Welke banken zijn aangesloten bij DigiAccept?

Ben je klant bij een van de banken uit het lijstje hieronder, dan kun je betalen via DigiAccept.

 • ABN AMRO
 • Rabobank
 • ING
 • Friesland Bank
 • SNS Bank
 • SNS Regio Bank
 • ASN Bank
 • Triodos Bank
 • Van Lanschot

 Ik wil meer weten over DigiAccept.

Kinderkledingwinkels met acceptgiro

Om het je makkelijk te maken hebben we hieronder een aantal online kinderkledingwinkels staan waarbij je kinderkleding op acceptgiro kunt kopen.

 

Sorry, op deze pagina kun je niet reageren.

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!