kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale
0

De beste aanbiedingen voor kinderjassen

kinderkledingmaatjes 2 november 2017

Ook in de winter van 2017 op 2018 vind u weer de beste aanbiedingen voor winterjassen voor uw kind op onze website. Wij plaatsen hieronder regelmatig nieuwe aanbiedingen van trendy winterjassen.

Aanbiedingen

Diverse leuke aanbiedingen zijn:

 

Printjes

Wat je dit jaar veel terug zult zien komen zijn winterjassen met prints. Vooral dierenprints en ruitjes of andere patronen zijn weer helemaal in. De winterjas voor uw kind mag dit jaar nog wat speelser dan vorig jaar. Deze trend zie je ook terug bij veel andere kinderkleding zoals blouses, broekjes, shirtjes, etc, maar mag dit jaar dus ook op de jas. Kinderen zijn er helemaal weg van :D! Kijk bijvoorbeeld ook eens naar een jas met leger/army-look, dit zullen veel jongetjes vooral helemaal geweldig vinden.

Bontkraagjes

Naast de patronen en dierenprintjes zul je in de kindermode van de winter van 2018 ook weer de bontkragen terug zien. Naast het feit dat dit lekker warm is, zien kinderen dit vaak bij influencers waardoor ze dit zelf natuurlijk ook graag willen hebben.

Kleuren

Qua kleuren is het een beetje het zelfde als vorig jaar. Felle prints zijn niet in voor de winterjassen, maar de steenrood is hierop een beetje een uitzondering. Kleuren die je bijvoorbeeld vaak terug zag komen tijdens de Fashion Week in New York zijn: steenrood, donkerrood, lichtroze, zandbruin, navy, leigrijs, blauwgroen, limegroen, hemelsblauw en oranjebruin. Hiermee kunnen ook leuke combinaties gemaakt worden zoals Oranjebruin, Lime groen en Hemelsblauw of Steenrood, Leigrijs en Navy of Blauwgroen, Leigrijs, Lichtroze. Hieronder zie je al deze kleuren uiteengezet.

 

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!