kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale
1

Lente -en zomertrends 2013 kinderkleding

kinderkledingmaatjes 26 maart 2013

De lente staat weer voor de deur en de online kinderkleding winkels stromen weer binnen met de leukste, nieuwste en hipste kinderkleding. Uiteraard wil jij je kind deze zomer helemaal hip kleden volgens de leukste trends. Om je op weg te helpen lees je in dit artikel wat de nieuwe lente -en zomertrends zijn op het gebied van kinderkleding.

Meisjes

Voor meisjes zijn er veel verschillende trends te zien dit lente -en zomerseizoen. Sowieso hebben felle kleuren de absolute overhand! Van neongeel tot fuchsia en van limegroen tot felrood, alles wordt met elkaar gecombineerd. Maar ook worden felle kleuren nog steeds gecombineerd met pasteltinten. Kinderen mogen dit seizoen in ieder geval spetteren! Qua kleding zien we dit seizoen veel jurkjes, rokjes en jassen met een A-lijn en rokjes, jassen, jurkjes en broekjes met gesmokte randjes. Bij kinderkleding met een A-lijn zie je ook veel riempjes die worden gedragen om de middel. Strikjes op alle soorten kleding is dit lente -en zomerseizoen ook helemaal hot en shirtjes en jurkjes zijn vooral verkrijgbaar met vlindermouwtjes. En dan zijn we nog niet klaar, want ook de stroken in jurkjes en rokjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Smalle of brede, 2 of 10 stoken, het kan allemaal. Ook wordt de trend van vorig jaar gewoon weer doorgezet met de jumpsuit en de leggings! In alle kleding (felle kleuren of niet) zie je drukke dierenprints terugkomen.

Jongens

Ook bij jongens zie je dit lente -en zomerseizoen dat felle kleuren de absolute overhand hebben. En vooral bijzonder zijn de neonkleuren die je veel terug ziet. Daarnaast zie je ook bij de trends voor jongens dat felle kleuren ook nog gecombineerd worden met pasteltinten. Alles is kleur! Helemaal hot voor jongens dit seizoen zijn de drukke dierenprints. Daarnaast zijn de horizontale strepen in shirts en blouses ook weer helemaal leuk! Jeans zie je dit seizoen weer met grote steekzakken en grote achterzakken en een stoere verwassen look.

Comments (1)

  1. Wat een leuk artikel! 🙂 Krijg er helemaal zin van in de zomer! Ik heb voor mijn zoontje precies dat jasje op de afbeelding besteld bij Kixx. Trouwens even een tip: Je wilt kinderkleding bestellen? Klik dan even om naar Shopfish te gaan, een leuke website waar je op bijna alle kinderkleding webshops altijd korting krijgt! Heeft mij al aardig wat bespaard 😉

    Beantwoorden

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!