kinderkledingmaatjes

728x90Banner Wintersale
0

Lodger shelter fleece en cotton nu met 43% korting

kinderkledingmaatjes 17 september 2013

Bijna iedereen heeft hem: de Lodger shelter. Deze multifunctionele babydraagzak en inwikkeldeken voor het autostoeltje koop je nu met 43% korting bij Ikenmijnkind. Dit betekend dat je maar 39,95 euro betaald. Normaal kost deze babydrager 69,95 euro. Wees er snel bij, want de verkoop gaat enorm hard.

Klik hieronder op de foto om meteen naar de betreffende lodger shelter te gaan. Zo kun je deze meteen bestellen.

lodger shelter fleece mouse  lodger shelter fleece ultramarinelodger shelter passionlodger shelter coton rebel

 

Meer info over de lodger shelter:

Deze multifunctionele babydrager en inwikkeldeken voor het autostoeltje is direct vanaf de geboorte te gebruiken (min. 3,5 kg tot max. 8 kg). Wanneer je kindje kan zitten is hij te gebruiken als heupdrager (tot ongeveer 12 kg, ongeveer 18 maanden).

De Lodger shelter fleece (eerste 3 foto’s) kun je gebruiken buitenshuis en kan als vervanging dienen voor een jas of deken in een autostoeltje. De Lodger shelter cotton (laatste foto) is binnenshuis te gebruiken en buitenshuis tijdens de warme maanden. Door de klittenbandsluiting is de Lodger shelter heel eenvoudig te gebruiken. De Shelter Fleece is winnaar geweest van de Baby Innovation Award 2007 en voldoet aan de EN:13209-2:2005 norm voor babydragers. De Lodger shelter is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

 

Laat een berichtje achter

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!